Ljepota

Beauty tajne Angeline Jolie

Autor: Žene.ba

Glumica Angelina Jolie po mnogima je jedna od najljepših žena svijeta, a njezina bezvremenska ljepota redovito izaziva divljenje.

Lijepa Angie vjerna je istoj dermatologinji godinama, a dr Rhonda Rand otkrila je kako holivudska zvijezda njeguje svoju kožu. Prvi puta ju je posjetila kad je imala 11 godina u društvu svoje majke.

'Angelina je oduvijek bila vrlo nježna prema svojoj koži. Ima sreće što ima prelijepu kožu i ten koji je naslijedila od svoje majke Marcheline Bertrand. Ona je zbilja prava prirodna ljepotica, pa nikada nije morala previše nanositi toga na lice. Koristila je kreme sa zaštitnim faktorom, nježne proizvode za čišćenje, antioksidanse, ponekad glikolnu kiselinu i prirodne proizvode. AHA kiseline su takođe dobre za nju jer su prirodne. Nisu joj potrebni pilinzi ili proizvodi s dosta kemikalija', otkriva dr. Rand za InStyle.

Na putovanjima, 42-godišnja Angelina nosi kremu koju je kreirala njezina dermatologinja sa zaštitnim faktorom bez kemikalija i obogaćenu antioksidansima.

'Još jedan proizvod koji uvijek nosi na putovanjima su Dermabasics tupferi sa 20 posto glikolne kiseline. Oni uklanjaju mrtve stanice sa kože, povećavaju proizvodnju kolagena i elastina, čiste pore i uklanjaju diskoloraciju na površini kože', objašnjava dermatologinja.

Angelina Jolie u privatno vrijeme izbjegava šminku.

'To je vjerojatno još jedan razlog zašto je njezina koža tako lijepa. Poznajem njezinog vizažista koji jako pazi na to što stavlja na njezino lice', rekla je dr. Rhod.

Angelina nije nikad bila opterećena starenjem, štoviše kaže kako voli primijetiti promjene na licu.

'Što sam starija, to više sličim majci. I to me veseli. Osim toga to znači da sam živa i da starim', rekla je glumica.

tportal.hr