Inspo

Pink pearl nails - manikura koja će zasigurno obilježiti ovu sezonu

Autor: Žene.ba
Pink pearl nails - manikura koja će zasigurno obilježiti ovu sezonu
Foto: Instagram

Sa dolaskom proljeća, često se ohrabrujemo da eksperimentišemo sa bojama naših noktiju. Topliji dani potiču nas da se odlučimo za svijetle, živopisne nijanse i upečatljive manikure koje su osvježavajuće. Uz proljeće, stiže i prilika za kreativnost na našim noktima, dajući im novu energiju i svježinu koju smo često čeznuli tokom zimskih mjeseci.

Ovog proljeća, pažnju privlači Pink pearl nails manikura koja je postala pravi hit nakon što ju je popularizovala Hailey Bieber. Kao prava trendseterica, Hailey je svojim stilom njegovanja izgleda postala poznata, a ovaj trend je samo jedan od onih koje je lansirala.

Iako je ranije preferirala minimalističke i neutralne manikure s tek blagim sjajem, nedavno je na svom brendu Rhode objavila tutorijal u kojem se pojavljuju ružičasti nokti. Ovaj video brzo je postao viralan na TikToku, s preko 16 miliona pregleda, čime je Pink pearl nails postao jedan od najtraženijih trendova za nokte ovog proljeća.

View this post on Instagram

A post shared by rhode skin (@rhode)

Pink pearl nails manikura donosi ružičasti lak obogaćen laganim sjajem i hromiranim završetkom koji podsjeća na svjetlucanje bisera. Ovaj trend savršen je izbor za sve koji žele upečatljivu manikuru koja će istovremeno izgledati njegovano i dotjerano. Njegova univerzalnost čini ga prikladnim za svaki oblik i dužinu noktiju, pružajući svakome mogućnost da istakne svoj stil na jedinstven način.

View this post on Instagram

A post shared by Mina🦋 (@nailsxmina)

View this post on Instagram

A post shared by Mina🦋 (@nailsxmina)