Meghan Markle potaknula glasine o estetskim zahvatima

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle pojavila se prvi put otkako je objavljeno da neće prisustvovati krunisanju kralja Charlesa, međutim, njen “novi izgled” potaknuo je glasine o plastičnim operacijama te je mnoge podsjetila na Kate Middleton.

Markle se preko videolinka priključila TED razgovoru svog prijatelja fotografa Misana Harimana tokom vikenda, a upravo je njen izgled potaknuo glasine o mogućim estetskim zahvatima. S ravnom kosom, svijetlim očima i zategnutim licem vojvotkinja je izgledala prilično drugačije.

Spomenuti fotograf, Misan Harriman je snimio nekoliko, sada već kultnih fotografija vojvoda od Sussexa. Prošle godine snimio je prvi rođendanski portret za kćerku Meghan i princa Harryja, princezu Lilibet, koji je nastao u Frogmore Cottageu. Također, 2021. snimio je i crno-bijeli portret Harryja i Megan kako leže u bašti svoje kuće u Montecitu.

Odmah po objavljivanju njenog gostovanja, na društvenim mrežama su uslijedili komentari i rasprave, a dok su mnogi tvrdili da sada vojvotkinja od Sussexa podsjeća na Kate Middleton, drugi su se pitali je li to učinila namjerno.

Neki su zaključili da je čak nosila sočiva kako bi više podsjećala na princezu od Walesa.

“Izgleda kao da pokušava da izgleda kao Kate… to se neće desiti”, glasio je jedan od komentara.

Neki su za njen novi izgled “okrivili” šminku i osvjetljenje, a vojvotkinja je ranije negirala bilo kakve zahvate. Za The Post je rekla da nije mijenjala svoje lice jer “voli” svoj nos, čak ga i konturira i koristi bronzer da ga istakne.

Žene.ba