Moda

Anđelica Victoria's Secreta otkrila šokantnu promjenu koju uvodi ovaj brend

Autor: Žene.ba
Anđelica Victoria's Secreta otkrila šokantnu promjenu koju uvodi ovaj brend

Revija Victoria's Secreta zaštitni je znak ovog brenda.

Osim što se održava od 1995. godine, na njoj su spektakularne nastupe izveli brojni poznati glazbenici.

Ipak, čini se da je i toj eri došao kraj. Naime, kako je anđelica Victoria's Secreta Shanina Shaik izjavila za australski list The Daily Telegraph, ove godine se kultna revija neće održati.

"To je nešto na što nisam navikla jer svake godine u ovo vrijeme treniram kao anđelica. No sigurna sam da će se u budućnosti nešto promijeniti. Sigurna sam da rade na brendiranju i novim načinima da se izvede revija jer je to najbolja revija na svijetu", izjavila je Shaik.

https://www.instagram.com/p/BzPDBwJHr93/?utm_source=ig_embed

Iako su iz direktive ovog brenda potvrdili prije nekoliko mjeseci da se revija više neće prikazivati ni na jednoj televizijskoj mreži, čini se da su odlučili povući poprilično drastičan potez i u potpunosti ju ukinuti.

Iako je riječ o jednom od kultnih događaja koji milioni gledatelja diljem svijeta željno iščekuju čitave godine, zbog skandala koji su se dogodili u Victoria's Secretu, poput neuključenosti transrodnih osoba i plus size modela u revije te kopiranja dizajna drugog brenda, nije potpuno iznenađujuće što su se odlučili na ovakav potez.

Uz to, nekoliko desetaka trgovina Victoria's Secreta u Sjedinjenim Američkim Državama je zatvoreno, što bi moglo ukazivati i na potencijalni bankrot brenda.

Index.hr