Moda

Najpoželjniji kupaći kostimi s high street potpisom

Autor: Žene.ba
Najpoželjniji kupaći kostimi s high street potpisom

Prvi sunčani dani označili su početak planiranja ljetnog godišnjeg odmora koji ćemo još jednom iskoristiti za bijeg iz užurbane gradske vreve i uživanje na pješčanim plažama. I dok su neki već odabrali svoje destinacije, rezervirali smještaj i isplanirali najvažnije detalje, drugi će odabrati spontaniji pristup i odluku gdje otputovati ostaviti za zadnji tren. Bez obzira u kojem se opisu prepoznajte, nikad nije prerano za početak planiranja ljetne garderobe, a na vrhu shopping liste i ove će se godine naći onih nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka koje ćemo nositi na odmor uz obalu mora. Klasik ljetne sezone i nezaobilazni dio garderobe za godišnji odmor bez sumnje je kupaći kostim.

STIŽE SEZONA KUPAĆIH KOSTIMA

U onim klasičnim krojevima i s trendi pomakom, prvi modeli su već stigli na police naših omiljenih modnih brendova i najavili početak nove sezone kupaćih kostima.

Kupaći kostim bez sumnje je jedan od ključnih odjevnih komada u svakoj ljetnoj garderobi, no, istovremeno, on je jedan od onih odjevnih komada koji donosi pravi mali modni izazov kada je odabir savršenog modela u pitanju. Gdje pronaći kupaći kostim za novu sezonu?

TRENDI MODELI KOJI ĆE VLADATI PLAŽAMA

Sve trendi modele kupaćih kostima koji će ovog ljeta vladati svjetskim i hrvatskim plažama, a koje ćete i sami poželjeti u svojoj ljetnoj garderobi pronašli smo u najnovijoj Reserved kolekciji.

Nakon prvih haljina, kratkih hlača, lanenih odjevnih komada i efektnih modnih dodataka kojima je istaknuo najpoželjnije ljetne trendove i najavio tople dane ispred nas, high street brend Reserved predstavio je još jednu odličnu kolekciju koja priziva ljeto. Naravno, radi se o kupaćim kostimima .

RESERVED KOLEKCIJA ZA LJETO ISPRED NAS

Od klasičnih jednodijelnih modela i kupaćih kostima u neutralnim bojama preko efektnih kupaćih kostima u ituzorcima sezone do romantičnih modela u puderastim nijansama, novu Reserved kolekciju kupaćih kostima otkrijte u nastavku.

Journal.hr