Moda

Svaka proljetna i ljetna garderoba treba jedan par nude cipela - donosimo najbolje nove modele

Autor: Žene.ba
Svaka proljetna i ljetna garderoba treba jedan par nude cipela - donosimo najbolje nove modele

Od klasičnih salonki i poluotvorenih slingback modela do sandale koje stvara tek nekoliko tankih remenčića i trendi natikača, cipele su modni dodatak koji će igrati jednu od glavnih uloga u svakoj proljetnoj i ljetnoj garderobi i kombinaciji. Uz modele u crnoj boji, među najpopularnijim i najsvestranijim modelima u svijetu cipela ističu se i jednako klasične i jednostavne cipele u nude nijansama.

NUDE CIPELE ZA SVE PROLJETNE I LJETNE KOMBINACIJE

Nude cipele godinama vladaju modnom scenom kao savršena alternativna modelima u crnoj boji, ali i kao modni dodatak koji se svojom neutralnom nijansom lako može uskladiti sa svakim outfitom, sa različitim kombinacijama boja, uzoraka i tekstura i efektnim proljetnim i ljetnim modnim dodacima. Jednako poput nude torbe, ruže, sjenila za oči ili laka za nokte, nude cipele su uvijek siguran odabir i klasik vrijedan investicije. Uz poznate nude klasike kojima ćemo i ovog proljeća i ljeta rado vratiti, nova sezona kolekciji nude cipela donosi i nekoliko novih it modela i nekoliko zanimljivih detalja koji će im na vrlo suptilan način dati svjež i razigran izgled, zadržavajući njihovu jednostavnost i svestranost.

Modeli koji ove godine u svijet nude cipele unose novost, a u vašu garderobu još jedan svestrani par savršen za svaku kombinaciju su cipele s udobnom i trendi block potpeticom i slip on modele poput klasičnih natikača i trendsetericama omiljenog mules modela. Uz klasične teksture poput platna, sjajne i brušene kože nove sezone donosi igru pletenih traka nalik onima na jednako popularnim košara torbama. Nove modele, jednako kao i poznate i svima drage nude klasike, krase i novi detalji poput decentnih mašna, traka koje se vežu oko noge i sjajnih dragulja. Uz nove favorite, svoje mjesto u proljetnim i ljetnim kolekcijama pronašli su i naši omiljeni klasici – balerinke i loaferice kao istovremeno udobni i elegantni modeli za svaki dan te sandale s visokom potpeticom kao omiljeni elegantni par u ljetnom ormaru.

U nastavku smo izdvojili najbolje pristupačne modele, ali i one vrijedne investicije, iz proljetnih i ljetnih kolekcija popularnih modnih kuća, dizajnera i brendova.

Twinset

Twinset

Twinset

H&M

H&M

H&M

Zara

Reserved

Reserved

Reserved

Cult Gaia

Rejina Pyo

Mango

Aldo

Aldo

Aldo

Jimmy Choo
Journal.hr