Priprema ove jedinstvene poslastice jednostavna je i zabavna, a rezultat je nešto što ćete poželjeti jesti svaki dan. Saznajte kako stvoriti ovo remek-djelo i obradovati svoje nepce neodoljivim užitkom!
Satojci
- 1 čaša kisele pavlake
- 300 ml pavlake za kuhanje
- Prethodno pečene palačinke – količinu odredite sami, zavisno od toga koliko „lazanja“ pravite
Priprema
Palačinke ispecite kao i inače i ostavite da se ohlade.
Po potrebi isjecite palačinke kako bi odgovarale plehu u kojem ćete praviti ove slatke lazanje.
Pleh podmažite i slažite lazanje redom: palačinka-nutela-palačinka-nutela i tako sve dok imate palačinki.
Gornju palačinku nemojte mazati
Kiselu pavlaku i pavlaku za kuhanje umješajte u sos i prelijte preko lazanja.
Gore možete posuti smeđi šećer ili sitno sjeckan lješnik.
Pecite na 200 stepeni 20 minuta i uživajte u najboljim slatkim lazanjama ikad.