Neodoljive

Nutella lazanje ćete poželjeti jesti svaki dan, a evo kako se prave

Autor: Žene.ba
Nutella lazanje ćete poželjeti jesti svaki dan, a evo kako se prave
Foto: Ilustracija

Priprema ove jedinstvene poslastice jednostavna je i zabavna, a rezultat je nešto što ćete poželjeti jesti svaki dan. Saznajte kako stvoriti ovo remek-djelo i obradovati svoje nepce neodoljivim užitkom!

Satojci

  • 1 čaša kisele pavlake
  • 300 ml pavlake za kuhanje
  • Prethodno pečene palačinke – količinu odredite sami, zavisno od toga koliko „lazanja“ pravite

Priprema

Palačinke ispecite kao i inače i ostavite da se ohlade.

Po potrebi isjecite palačinke kako bi odgovarale plehu u kojem ćete praviti ove slatke lazanje.

Pleh podmažite i slažite lazanje redom: palačinka-nutela-palačinka-nutela i tako sve dok imate palačinki.

Gornju palačinku nemojte mazati

Kiselu pavlaku i pavlaku za kuhanje umješajte u sos i prelijte preko lazanja.

Gore možete posuti smeđi šećer ili sitno sjeckan lješnik.

Pecite na 200 stepeni 20 minuta i uživajte u najboljim slatkim lazanjama ikad.