Novopečeni mladenci Nick i Priyanka morali su odgoditi medeni mjesec

Kad ste svjetski poznat poput novopečenih supružnika Priyanke Chopre i Nicka Jonasa, ponude za luksuzni medeni mjesec pristižu vam svakodnevno sa svih strana i jedini problem može vam biti kako izabrati najelitniju destinaciju.

Ipak, viša sila ponekad ima svoj utjecaj na razvoj događaja. Naime, Priyanka je za jednu indijsku televiziju otkrila kako će Nick i ona ipak pričekati s medenim mjesecom jer su, kako kaže, oboje pretrpani poslom koji moraju obaviti i koji se ne može odgoditi.

Sinoć se par pojavio na svom prvom događanju nakon vjenčanja, a riječ je o lansiranju aplikacije Bumble u Indiji čija je Priyanka investitorica i savjetnica.

Ipak, Priyanka je odala kako se potajno nada da će je Nick iznenaditi lokacijom medenog mjeseca i da će preuzeti organizaciju u svoje ruke. Uz to, savjetovala je sve novopečene parove.

“Poručila bih svim mladencima da je vaš trenutni prioritet ispravan, ma koji god on bio. Nije važno je li vam prioritet posao, medeni mjesec ili ne raditi ništa – sve je to apsolutno u redu. Ipak, vi ste novopečeni mladenci i sada je vaš red. Možete raditi što god želite. Nas dvoje se također držimo ovoga”, rekla je Priyanka za časopis Glamour.

Index.hr