Party cipele koje ćemo nositi od posljednjih ljetnih tuluma do novogodišnjih izlazaka

Savršeni par upečatljivih party cipela u vašem omiljenom modelu bit će sve što će vam zapravo trebati kako bi i najjednostavnijoj kombinaciji dali party izgled. Iako će klasične crne salonke ostati najčešći odabir za večernji izlazak koji traži dozu elegancije, party cipele davno su prešle granicu klasičnog i jednostavnog, a unutar ponude popularnih brendova svatko će pronaći savršeni par party cipela koje donose neodoljivi spoj udobnosti i efektnog izgleda.

Iz sezone u sezonu, savršene party cipele sve je lakše pronaći zahvaljujući sve raskošnijoj ponudi, no gdje pronaći modele kao stvorene za večernje provode koje ćete nositi u ljetnoj sezoni, ali i nakon nje – sve od blagdanskih tuluma.

Uterque

SAVRŠENE PARTY CIPELE ZA SVAKU SEZONU

Rijetki odjevni komadi i modni dodaci će se u našoj garderobi zadržati tijekom cijele godine,a među njima najčešće se ističu košulje i bluze, mala crna haljina i traperice, torbe i zlatni nakit. Društvu najboljih odjevnih komada i modnih dodataka u koje se isplati investirati jer ćete ih nositi bez obzira na sezonu i trendove sada možete dodati i party cipele u svom njihovom sjaju.

Kako odabrati savršeni par? Neutralne nijanse, crvena i crna boja te malo metalik sjaja uvijek su dobra ideja, a od modela kao najbolji ističu se salonke, slingback cipele i sandale s tankim remenima.

@livpurvis

Za posljednje ljetne tulume, jesenske izlaske i blagdansku sezonu koju donosi kraj godine, u nastavku donosimo nekoliko odličnih modela party cipele koje danas možete dodati svojoj garderobi i nositi godinama.

Zara
Zara
Zara
Uterque
Uterque
Uterque
Uterque
H&M
H&M
H&M
Pura Lopez (Karla Stores)
Pura Lopez (Karla Stores)
Tory Burch (Karla Stores)
Tory Burch (Karla Stores)

Journal.hr