Spremite se za promjenu: Ovo su frizure koje su u trendu ove jeseni

Ako ste razmišljali o tome da promijenite frizuru, sada je pravo vrijeme da to uradite.

Novo godišnje doba je pred nama i savršena prilika da izgledate lijepo i inspirativno. Neki od najboljih australijskih frizera da li su savjete koje bi frizure trebali nositi ove jeseni.

Bronde

Ako se ne možete odlučiti između plave i smeđe boje onda je za vas najbolje rješenje “brondi”. Topao i sjajan izgled glavne su prednosti ove boje kose. Frizura je laka za održavanje, a kosa će vam ostati zdrava.


Asimetrični bob

Asimetrični bob s čvrstom osnovnom linijom također će biti jesenji trend. Možete ih nositi na ravnu ili kovrdžavu kosu. Razdeljak možete staviti i sa strane za još opušteniji izgled.


Francuski bob

Francuski bob ove sezone bit će pun pogodak. Ovu frizuru možete brzo i lako održavati. Kosu samo operite, a ako se osuši na zraku imat će super šik izgled. Frizura je idealna za kraću kosu.


Buttery blonde

Kosa Margot Robbie izgledala je nevjerojatno na svakom crvenom tepihu. Njena tamna boja korjena kose idealna je s pramenovima karamel boje.


Osim toga koraljna, kremasto plava i smeđa boja potpuni su must have ove sezone. Ne zaboravite da je jesen idealna da oporavite svoju oštećenu kosu.

Žene.ba