Lifestyle

Dvije slavne manekenke vraćaju se na pistu Victoria's Secreta

Autor: Žene.ba
Dvije slavne manekenke vraćaju se na pistu Victoria's Secreta

Manekenke Kendall Jenner i Gigi Hadid ipak će nositi ovogodišnju reviju brenda Victoria's Secret u New Yorku, iako se nisu našle na prvom popisu "anđelica", piše Harper's Bazaar.

Manekenke vijest još nisu potvrdile, no to je umjesto njih napravio Brian Atwood koji je dizajnirao cipele za reviju. Dizajner je na svojem Instagramu podijelio svoje uzbuđenje zbog revije i usput otkrio da će i njih dvije protutnjati pistom u njegovim cipelama.

https://www.instagram.com/p/BpHSko7CdTb/?utm_source=ig_embed

"Jedva čekam vidjeti ljepoticu Kendall Jenner u mojim cipelama na Victoria's Secret reviji... ostalo je manje od mjesec dana!", napisao je ispod Kendalline fotke s revije iz 2015. godine.

Zatim je podijelio i fotku Gigi Hadid s revije iz 2016. godine.

https://www.instagram.com/p/BpFOLffiTZX/?utm_source=ig_embed

"Idemo Gigi Hadid i Victoria's Secret. Jedva čekam da vidite što smo vam pripremili!", napisao je dizajner u opisu fotografije.

Nijedna od njih dvije nije nosila prošlogodišnju reviju Victoria's Secreta u Šangaju. Gigi je ju morala preskočiti zbog problema s vizom za koje je navodno kriv njen rasistički ispad uoči revije, dok Kendall imala sukob interesa jer je potpisala ugovor s konkurentnim brendom donjeg rublja.

S druge strana, Gigina sestra Bella nosila je dvije posljednje revije brenda, no još uvijek ju niko nije potvrdio za ovogodišnju.

Index.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu