Moda

S liste čekanja: Najpopularniji proljetni komadi koji u trenu nestaju s polica

Autor: Žene.ba
S liste čekanja: Najpopularniji proljetni komadi koji u trenu nestaju s polica

S naglaskom na raskošnu paletu boja i uzoraka, ali i na one neutralne zemljane tonove, lagane materijale, ali i zanimljive teksture, proljetni modni trendovi i ove su godine donijeli neke od najefektnijih odjevnih komada i modnih dodataka. Od ženstvenih cvjetnih haljina s dozom francuskog šarma do jednostavnosti minimalizma koja se nakon tek nekoliko sezona ponovno vraća u modni svijet, neki odjevni komadi i modni dodaci su se odmah nakon dolaska na police modnih trgovina i u online shopove naših omiljenih brendova istaknuli kao apsolutni favoriti sezone.

ODJEVNI KOMADI KOJE SVI ŽELE U SVOM PROLJETNOM ORMARU

Najpopularnijih odjevni komadi i modni dodaci nerijetko se rasprodaju u nekoliko dana što interes za njima čini još većim. Upravo iz tog razloga sve više brendova nudi opciju liste čekanja ili kreiranja alarma koji nam šalje e-mail obavijest da je odjevni komad ili modni dodatak ponovno u prodaji. Čak i nakon ponovnog povratka, brzina je najvažnija ako želite dohvatiti it komade sezone. Zašto smo spremni svoje ime upisati na listu čekanja čak i kada je o modi riječ?

@icovetthee

Tajna iza najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodatka vrlo je jednostavna i uvijek ista – svestrani karakter koji donosi jednostavnost u stvaranje svakodnevnih kombinacija te klasičan prizvuk iza vrlo modernog i efektnog izgleda inspiriranog najnovijim trendovima zbog kojeg će svoje mjesto pronaći u različitim modnim stilovima i ormarima. Ako u cijelu priču dodamo i nekoliko Instagram fotografija na kojima ih nose popularne modne influencerice, it status im je osiguran.

Za koje odjevne komade i modne dodatke se isplati upisati na listu čekanja ove sezone? U nastavku donosimo nekoliko baš takvih komada iz proljetnih kolekcija francuskih brendova Sézane i Rouje te iz jedne od najpopularnijih high street kolekcija sezone – H&M Conscious Exclusive kolekcije.

SÉZANE

Sézane suknja
Sézane hlače
Sézane sandale
Sézane haljina
Sézane traper kombinezon

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE

H&M Conscious Exclusive suknja
H&M Conscious Exclusive haljina
H&M Conscious Exclusive haljina
H&M Conscious Exclusive odijelo
H&M Conscious Exclusive kupaći kostim

ROUJE

Rouje T-shirt
Rouje top
Rouje torba
Rouje haljina
Rouje suknja

Journal.hr