Napokon je stigao trailer za uzbudljivi “Downton Abbey” film

Posljednja epizoda jedne od najboljih i najpopularnijih serija o britanskoj aristokraciji, Downton Abbey, emitirana je prije pune četiri godine, a fanovi nikako nisu mogli preboljeti kraj i moramo priznati da smo se i sami nadali da će se serija vratiti na male ekrane.

Serija se ipak ne vraća na male ekrane, ali nam zato na veliko platno stiže Downton Abbey film u kojem ćemo još jednom dobiti priliku zaviriti u život obitelj Crawley,njihove spletke i odnose s poslugom i prijateljima uz dozu genijalnog britanskog humora i dovitljivosti.

Obožavatelji će biti oduševljeni činjenicom da se u filmu pojavljuju svi likovi iz serije pa tako ponovno gledamo legendarnu Maggie Smith u ulozi grofice Violet Crawley, Michelle Dockery kao Lady Mary Talbot i Lauru Carmichael kao Lady Edith Hexham. Radnja je ovoga puta postavljena u 1927. godinu, a okosnica je posjet kralja Georgea V i kraljice Marije obitelji Crawley.

Uzbudljivi nastavak priče o britanskoj obitelji Crawley stiže u kina 20. septembra  ove godine, a do tada uživajte u prvom službenom traileru.

Elle.hr