Tajna blistavog tena Victorije Beckham je u namirnici koju jede tri puta dnevno

Bivša Spajsica koja je pjevačku karijeru zamijenila dizajnerskom protekle sedmice lansirala je i svoj beauty brend Victoria Beckham Beauty.

Moto njezine linije kozmetike je “not perfect” (nisam savršena) i pod tim heštegom se reklamira na Instagramu jer slavi ljepotu u svim njezinim oblicima, kako je objasnila sama Victoria u objavi za medije povodom lansiranja brenda.

A u intervjuu za The Telegraph otkrila je da se njezin pristup ljepoti ne temelji samo na skupim kremicama i beauty tretmanima već i na zdravoj prehrani, a tvrdi da svoj blistav ten ponajviše duguje jednoj namirnici.

“Jedem tri do četiri avokada dnevno”, otkrila je u Victoria koja smatra da je konzumiranje prave količine dobrih masnoća kojima avokado obiluje ključ za zdrav i mladolik izgled kože.

Avokado je bogat izvor jednostruko nezasićenih masnih kiselina koje pružaju koži hidratizaciju i otpornost te vitamina E koji je prirodni antioksidans i pomaže zaštititi stanice od oksidativnog stresa koji je povezan sa staranjem, piše Harper’s Bazaar.

Dakle, ako želite u 45. godini imati ten poput Victorijinog, uključite ovo tropsko voće u svoju svakodnevnu prehranu.

Index.hr