Emilia Clarke otkrila zašto je odbila ulogu u filmu “50 nijansi sive”

Nakon što su završila pitanja vezana za “Igru prijestolja”, glumici je postavljeno pitanje zašto je odbila ulogu u ovoj popularnoj filmskoj trilogiji.

Prilikom okruglog stola The Hollywood Reporter’s Drama Actress, Emilia Clarke je otkrila da je razlog njezinog odbijanja uloge u filmu “50 nijansi sive” i njegovim nastavcima taj što više ne želi biti gola pred kamerama.

Redateljicu ovih filmova Sam Taylor-Johnson prozvala je “čarobnicom koja ima prekrasnu viziju”, no dodala je da čvrsto stoji iza svoje odluke.

“Posljednji put kada sam bila gola pred kamerama (u ‘Igri prijestolja’) je bilo poprilično davno, ali me i dalje svi ispituju samo o tome, jer sam žena. To je poprilično naporno i dosta mi je više tog pitanja jer sam to učinila zbog uloge, a ne zato da bi neki muškarac gledao u moje grudi, pobogu”, otkrila je Emilia i potvrdila da je to razlog njezinog odbijanja ove uloge.

“Moja golotinja pred kamerom bila je minimalna, ali i dalje me obilježila za cijeli život pa kada bih pristala na još jednu ulogu koja to uključuje bih bila isključivo povezivana sa seksom i senzualnošću”, nadodala je glumica.

Index.hr