Kakve parfeme nam donosi ovo ljeto?

ZA NJU
Ljubitelji brenda Estée Lauder upoznati su s njihovim kvalitetnim parfemima. Parfem iz kolekcije Pleasures Intense će biti savršen dodatak klasičnim kozmetičkim proizvodima ove marke. Ne postoji ništa što bi moglo bolje naglasiti njihov koncept koji je uvijek naglašavala osnivačica tvrtke – svaka žena može izgledati lijepo.

Pleasures Intense je vrlo delikatan miris koji je idealan za proljeće i ljeto. Izvorni ljiljan, ribiz, ylang-ylang i mirisi breskve se zamjenjuju s jasminom, ružama, drugim cvjetnim notama i završavaju jedva primjetnim mirisima javora, vanilije i divuze.

Još jedan vrhunski parfem u kategoriji pokloni za žene je ARMANI Acqua di Gioia. Ovaj nenametljiv, lagan i vrlo ženstven ljetni parfem ima miris metvice i limuna. Također možete otkriti note jasmina, božura i ružičaste paprike, koji zamjenjuju francuski bušin, šećer i cedar. Ovaj miris se zasigurno može nazvati simbolom odmora, senzualnosti i atraktivnosti.

ZA NJEGA
Naš popis bi bio potpun bez barem jednog ljetnog mirisa za muškarce. Yves Saint Laurent Y je parfem koji naglašava individualnost i dodaje muževnost nositelju parfema. Početne note sastoje se od mirisa đumbira, bergamota i voćnih aldehida. Zatim ih zamjenjuju miris lišća ljubičica, geranije i kadulje i na kraju se pojavljuju smreka, jantar, cedar i mošus.

Elle.hr