15 trendi kožnih odjevnih kombinacija za nadolazeću jesen

Kratke kožne hlače

Jesenski blockbuster – kožne kratke hlače do koljena, kao u kolekcijama Celine i Bottega Veneta. Osobito je ugodno s takvim kratkim raznoliko upotrijebiti tipičan uredski set – kratke hlače bez narušavanja dress codea zamijenit će midi suknju.

Mango

Šta obući: radnim danima možete kombinirati kratke hlače s ravnom košuljom, čak i sa sakoom preko majice. S kratkim hlačama iznad koljena, bolje je ne otkrivati ruke i odabrati cipele s ravnom petom: voluminozni pulover i sandale idealna su kombinacija.

Arket, Bottega Veneta

Uterque

Kožna haljina

Kožne haljine mogu biti inspirirane drag queens kombinacijama, ali ne ove sezone. U najnovijim kolekcijama kože izrađuju se najneobičniji modeli: na primjer, haljina, poput mađarske marke Nanushka, ili opcija s volumioznim rukavima, poput Arketa.

Arket, Nanushka

Šta obući: kožna haljina je samozatajna stvar, pa složeni styling nije potreban. Trebate samo odlučiti o cipelama: modeli kontrastnih varijacija poput cipela Mary Jane ovdje su idealni.

Nanushka

Zara, Mango

Kožna košulja

Kožna košulja je stvar koju kupite jednom, ali s njom imate u budućnosti na desetke mogućnosti kombiniranja: može se nositi kao neovisni odjevni predmet ili navući preko majica i topova. Što je neutralnija boja košulje, to je više prilika za eksperimentiranje.

Arket

Šta obući: uz suknje svih dužina, traperice i hlače – teško je smisliti stvar koja ne bi odgovarala takvoj košulji.

And Other Stories, 12 Storeez

Nanushka, Ushatava

Elle.hr