David Beckham čestitao Victoriji rođendan njenom fotkom na kojoj nema šminku

Bivša Spajsica i uspješna dizajnerica Victoria Beckham napunila je 45 godina, a rođendan je proslavila sa svojom obitelji.

David i djeca priredili su joj rođendanski doručak što je nogometaš zabilježio u svojim Instagram Storyjima gdje je objavio i Victorijinu fotku nakon šo je ustala iz kreveta.

“Kada te djeca probude u 6 ujutro na vlastiti rođendan”, napisao je David preko fotke uz čestitku i smajlić. Victorija na fotki ima raščupanu kosu i nema šminke, te joj se vide mnogobrojne pjegice po licu, no čini nam se da oko očiju ipak ima malo make-upa ili se pak radi o ostacima od prethodnog dana. Kako god bilo, pokazala je i prekrasan ten bez gotovo ijedne bore.

No David je svojoj suprugi čestitao rođendan još jednom njenom fotkom na kojoj je poputno skockana i našminkana.

“Sretan rođendan mama… Žalim ti najljepši dan ikad jer zaslužuješ da te razmazimo”, napisao je David na Instagramu i uz objavu označio njihove sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kći Harper.

I čini se da su se Beckhamovi zbilja pobrinuli prirediti savršen rođendanski dan za Victoriju te su ga, ako je suditi prema fotkama na Instagramu, cijeloga proveli skupa, a pridružila im se i Brooklynova djevojka, manekenka Hana Cross.

Index.hr