Kylie Jenner nosi sunčane naočale koje su u suprotnosti sa prošlogodišnjim trendom

Mlada milijarderka Kylie Jenner produžila je svoj rođendanski odmor na talijanskoj obali.

Na svojem Instagramu nastavila je objavljivati fotografije s luksuzne jahte na kojoj je održala proslavu, a svojim posljednjim stajlingom, tačnije jednim detaljem, izazvala je lavinu komentara i podijeljena mišljenja sljedbenika.

Kylie je pozirala u šarenom bikiniju s maramom istog uzorka te najvećim sunčanim naočalama koje smo dosad vidjeli, a koje su prekrile pola njezinog lica.

View this post on Instagram

#BirthdayTour ??

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ekstravagantne Dior naočale s bijelim okvirima i žutim staklima potpuna su suprotnost prošlogodišnjem trendu minijaturnih modela koji jedva prekrivaju oči te su veće i od modela koji su obilježile trendove s početka milenija.

View this post on Instagram

Summer19???

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

I dok je dio njenih obožavatelja oduševljen ovim naočalama, drugi su ih popljuvali te su ih usporedili s maskama za ronjenje i skijanje te laboratorijskim naočalama, a mnogi su se složili i da Kylie s njima podsjeća na animiranog robotića WALL-E-ja.

View this post on Instagram

?♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

No s obzirom na to da je riječ o modelu s potpisom poznate talijanske modne kuće koja diktira trendove, a nosi ih i jedna od, trenutno, najvećih trendseterica, ne bi nas iznenadilo da i ovakve naočale uskoro postanu jako popularne. Sjetite se samo kako ste se ispočetka smijali povratku naočala s minijaturnim okvirima koje su u kratkom roku postale megahit.

Index.hr