Odbrojavanje je počelo: Posljednji službeni trailer za crtić koji će opet rušiti rekorde

S početkom jeseni započelo je i odbrojavanje do dolaska najiščekivanijeg animiranog filma godine, crtića “Snježno kraljevstvo 2”, koji 22. novembra stiže u kina. Disney je objavio drugi službeni trailer koji nam prvi put otkriva kakva će zapravo biti radnja u nastavku epskog crtića.

U drugom službenom traileru, koji je prema nekim tvrdnjama i zadnji, Anna, kraljica Elsa, Kristoff i Olaf odlaze iz svog kraljevstva Arendelle i kreću na dugi put kako bi pronašli odakle dolaze Elsine moći jer jedino tako mogu spasiti svoje kraljevstvo od zlih sila.

Na putu punom opasnosti, izazova i neočekivanih obrata, hrabra družba mora se boriti s misterioznom olujom, golemim valovima u oceanu, mnoštvom čudovišta i drugim silama koje prijete junacima crtića. Pronaći će i izgubljenu civilizaciju ljudi koji, čini se, znaju nešto više o tome kako je Elsa uopće dobila moći da sve oko sebe pretvara u led.

“Snježnom kraljevstvu” Elsa je strahovala da su njezine moći previše za svijet. U “Snježnom kraljevstvu 2” morat će se nadati da su dovoljne…