Ove slavne dame uzele su stvar u svoje ruke i zaprosile muškarce koje vole

Ove su dame prekršile sve tradicije i odlučile uzeti stvar u svoje ruke. Kristen Bell, Britney Spears, Pink, Diane von Furstenberg i Elizabeth Taylor zaprosile su muškarce koje su voljele, i to bez imalo zadrške.

Kristen Bell

Iako ju je Dax Shepard zaprosio još 2009. godine, Kristen Bell i njezin partner odlučili su se ne vjenčati sve dok to pravo ne bude dano svim građanima. Nakon što je Vrhovni sud donio odluku da je to moguće, glumica je u junu 2013. putem Twittera zaprosila Sheparda. U listopadu iste godine par, koji danas ima dvije kćeri, ozakonio je vezu.

Rezultat slika za kristen bell

Britney Spears

Pop zvijezda još je 2004. godine zaprosila svog danas već bivšeg supruga Kevina Federlinea, i to tijekom leta iz Irske za New York. ‘Odjednom sam rekla: ‘Što ako se ti želiš vjenčati?’ I onda sam od toga došla do pitanja želi li se vjenčati sa mnom’, kazala je u to vrijeme Britney Spears.

Ipak, prvotni odgovor šokirao ju je jer ju je Federline odbio. ‘Iznenadila me. Mislio sam da je normalno da muškarac zaprosi ženu. Nekoliko minuta proveli smo u tišini, a onda sam ja nju zaprosio. Iskreno, tada je nisam ni namjeravao zaprositi, no to sam ipak napravio bez razmišljanja. Znao sam da je ona ona prava.’

Par se vjenčao u oktobru 2004., no brak, u kojem su dobili dvojicu sinova, izdržao je tek tri godine.

Rezultat slika za britney spears

Pink

U lipnju 2005. Pink je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i zaprositi Careyja Harta, zvijezdu motocrossa, tijekom finala Pro 250 class. Kada je ušao u treći krug vožnje, ona je u pit stopu u rukama držala veliki natpis na kojem je pisalo: ‘Hoćeš li se vjenčati sa mnom?’ Budući da je on ‘profulao’ i nije se zaustavio, ona je podigla novi natpis na kojem je pisalo: ‘Ozbiljna sam.’ Šest mjeseci kasnije par se vjenčao, a danas imaju kćerkicu Willow i sina Jamesona.

Rezultat slika za pink

Diane von Furstenberg

Slavna modna dizajnerica odbila je nekoliko prosidbi današnjeg supruga Barryja Dillera, iako je od samog početka znala da je on osoba s kojom želi provesti ostatak života.

Kako je priznala u razgovoru s Oprah Winfrey, jednog su se dana vozili prema New Yorku kada su pored ceste ugledali muškarca i ženu kako se šeću. I dizajnericu i njezinog partnera dojmilo se to kad je muškarac zaštitnički stao da njegova voljena ne bi nastradala te su poželjeli i oni biti kao taj par.

Nekoliko godina kasnije Diane von Furstenberg nije znala što bi Dilleru kupila za rođendan, pa joj je na pamet pala neobična ideja. Nazvala ga je i rekla: ‘Znaš, ako želiš, možemo se vjenčati za tvoj rođendan.’ Njegov odgovor bio je: ‘Pričekaj da vidim mogu li sve organizirati.’ U braku su od 2001.

Diane von Furstenberg

Elizabeth Taylor

Legendarna holivudska glumica Elizabeth Taylor udavala se čak sedam puta, no samo je jednog muškarca ona sama zaprosila. Tu čast imao je 20 godina stariji britanski glumac Michael Wilding, koji je pristao, te su se vjenčali 1952. U braku su dobili dvoje djece, no na kraju su ipak krenuli svako svojim putem.

Rezultat slika za elizabeth taylor

tportal.hr