Prekrasni lakovi za nokte s potpisom “it” Parižanke

Nešto više od dvije godine bile su potrebne da brend Rouje postane jedan od najpopularnijih brendova kojeg cure na Instagramu obožavaju. Iza njega stoji Jeanne Damas, Parižanka u čiji smo se stil zaljubili na prvu jer je istovremeno ležerna i chic, a zbog njega je i vrlo brzo postala street style zvijezda. Jeanne ima jedan od najljepših i najinspirativnijih komade, a slične je komade odlučila i ponuditi tržištu osnovavši brend Rouje. Nakon modne kolekcije, došao je na red i make up, a posljednje što je dodala u liniju šminke su lakovi za nokte Le Vernis de Rouje

LAKOVI U LUKSUZNOJ RETRO BOČICI

Le Vernis de Rouje

Rouje kaže kako su Parižanke chic od glave do pete pa samim time moraju imati i chic lak za nokte. Ovaj s potpisom Jeanne Damas dolazi u luksuznoj retro bočici pod imenom Le Vernis de Rouje. Dostupan je u četiri osnovne nijanse: svijetlo crvenoj Effrontée, bordo Insolente, koraljnojBoheme i biserno-bijeloj Nostalgique, a cijena jedne bočice je 25 dolara.

LAKOVI ZA NOKTE ZA SVAKU PRIGODU

Le Vernis de Rouje

Za Effrontée kažu kako je riječ o klasičnoj crvenoj nijansi koja se može nositi s klasičnim traperom i romantičnim bluzama. Koraljnu Boheme Jeanne je kreirala za ljetne dane, dok je Insolente stvoren i za dan i za noć. Nostalgique ima sjajan finish pa je idealan za sve obožavatelje nude lakova koji žele napraviti mali odmak od klasike.

Journal.hr