U kina dolazi reboot Charliejevih Anđela

Nije tajna da živimo u doba snimanje rebootova filmova.

Neki rebootovi su dobri, neki su loši. Ipak, svi bi trebali biti uzbuđeni zbog ponovno snimljenog filma Charliejevih Anđela u 2019. godinu.

Iako, još uvijek ima nekoliko mjeseci prije no što film dođe do kina, sve informacije koje su izašle o filmu, do sada, su jako uzbudljive. Trailer filma ispunjene je kičastim trenutcima girl powera, kao i otkrivanjem nekih ključnih detalja o zavjeri u filmu.

U nastavku pročitajte sve detalje, o komediji, koji su, do sada, izašli u javnost.

Instagram/@them

Naomi Scott glumi Elenu, programerku koja “ne može spavati noću” dok radi na proizvodu koji bi mogao “revolucionirati” energetsku industriju ili biti popraćen s katastrofalnim rezultatima. U sestrinstvo Anđela uvode ju Kristen Stewart koja glumi Sabinu te vodi ” terensku igru” i Ella Balinska, nekadašnja agentica M-I6 -na.

Instagram/@naomiscottig

Obožavatelji blockbustera iz 2000. sa zadovoljstvom će primijetili nekoliko referenci na Cameron Diaz, Lucy Liu i Drew Barrymore u Townsend agenciji. Od padobranstva do koordiniranog plesnog broja vrijednog Sir Mix-A-Lota. Fantastična garderoba jedna je od boljih na velikom platnu još od Cluelessa , a glazba uključuje izvedbe Destiny’s Childa, Ariane Grande, Miley Cyrus i Lana del Rey.

Film je režirala briljantna Elizabeth Banks i to preko vlastite producentska tvrtke Brownstone Productions u kojoj surađuje sa suprugom, Maxom Handelmanom.

Instagram/@charliesangles

Banks je izjavila da film odaje počast Charlesu Townsendu i njegovoj agenciji uvođenjem novog doba modernih i globalnih anđela. Dodaje da je veoma uzbuđena zbog rada s Kristen, Naomi i Ellom kako bi novu izvedbu Anđela prikazale publici širom svijeta.

Snimanje filma započelo je u rujnu prošle godine, a Banks je po završetku snimanja objavila emocionalno oproštaj od glumaca na Instagramu. Osoobno je izvidjela i sama odabrala lokacije snimanja. Veći dio akcije snimljen je u Njemačkoj i Turskoj – uključujući barokni dvorac Moritzburg u Saksoniji i Veliefendi-hipodrom iz 18. stoljeća u Istanbulu.

Film se u kinima očekuje 15. novembra 2019.godine.

Instagram/@sonypicturesuk

Wall.hr