Jedini proizvod koji Emma Watson koristi za obraze i usne dostupan je i kod nas

Emma Watson

Bez obzira na to govori li o obrazovanju i Ivy League, nastupa li kao ambasadorica u Ujedinjenim narodima ili predstavlja novi film, Emma Watson jednostavno sve radi “kako treba”. Naravno, na svakom događanju, bilo da je riječ o crvenom tepihu ili novinarskoj pressici, Ema blista pa je uvijek zanimljivo zaviriti u njezinu beauty rutinu. Velika je ljubiteljica prirodne i organske kozmetike, a izjavila je kako joj je jako bitno što stavlja na lice, a samim time održivost i transparentnost kozmetike koju koristi.

Jedna od najzanimljivijih preporuka koju je Emma dala odnosi se na proizvod koji se istovremeno može koristiti i na usnama i na obrazima, a glumica ga koristi na dnevnoj bazi. Riječ je o proizvodu s potpisom brenda The Body Shop – Lip and Cheek stain. Emma je rekla da ovaj proizvod u nijansi Pomegranate i koristi ga svaki dan, bez obzira na to što nije certificiran kao organski:

Ne certificira se tako, no The Body Shop radi stvarno odlične stvari kad je riječ o zaštiti okoliša i fair tradea. Riječ je o proizvodu kojeg uvijek nosim i to iz dva razloga. Prije svega, ne izgleda kao klasičan make up proizvod, odnosno nemam osjećaj da sam našminkana, a drugi je razlog taj što inače izgledam jako blijedo jer pa time dodam malo boje svojem licu te izgledam zdravije i manje umorno.

The Body Shop Lip & Cheek Stain

Za kraj je rekla kako joj je super što može nekoga poljubiti dok ga nosi, a on i dalje ostaje na usnama. Ovaj proizvod dolazi u devet nijansi, a zahvaljujući tome što ima aloe veru u formuli, usne ostaju njegovane i hidratizirane.

Journal.hr