Julia Roberts i Emma Stone njeguju lice namirnicom koju svi imate u kuhinji

Kada pomislite na beauty rutinu poznatih dama poput Emme Stone i Julie Roberts, na pamet vam zasigurno padnu timovi kozmetičara i basnoslovne cifre.

No čini se da su stvari puno jednostavnije.

Naime, ove dame kunu se u maslinovo ulje kao sastojak koji je ključan u njezi kože lica, ali i tijela.

Emma Stone je u intervjuu za Glamour izjavila da je alergična na sve složene proizvode te da njezina koža najbolje reagira na proizvode koji sadrže samo jedan ili dva sastojka. Dodala je kako obožava maslinovo ulje koje njezinu suhu kožu lica vraća u život iz dana u dan te da ne zna bi li mogla zamisliti rutinu njege kože bez njega.

Julia Roberts je za Vogue otkrila da maslinovo ulje također koristi za njegu kože lica i tijela svakodnevno, ali da ga pomiješa s nekoliko kapi tople vode kako bi se što bolje upilo u kožu te kako ne bi ostavljalo masne tragove.

Timu ljubiteljica maslinovog ulja u beauty svrhe pridružila se i Kylie Jenner koja ga koristi u noćnoj rutini njege kože lica, a priznala je i da ga nakon tuširanja nanosi na cijelo tijelo. Osim maslinovog, Kylie je u razgovoru sa sestrom Khloe u jednoj od emisija reality showa “Keeping Up With Kardashians” otkrila da obožava i arganovo te kokosovo ulje za iste svrhe.

View this post on Instagram

happy hump day🤪

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Uz ove slavne dame, manekenka Miranda Kerr otkrila je za Glamour da se većina proizvoda njezinog beauty brenda Kora Organics temelji upravo na maslinovom ulju.

Index.hr