“Makeover” slavnih frajera: Dokaz da izgled nije razlog za odbijanje

Da ste neke od trenutačno najpopularnijih svjetskih ljepotana na počecima karijere pitali misle li da će jednog dana nositi titulu globalnog seks-simbola, vjerojatno bi vam odgovorili s jednim odlučnim – ne.

Upravo oni dokazuju da se konačni zaključak o nečijem izgledu ne smije donositi na prvu “loptu”, a ne moramo ni odbijati potencijalnog partnera zato što mislimo da možda nećemo razviti privlačnost prema njemu.

Kemija je ponekad “instantna”, a ponekad joj treba malo vremena da se razvije, a upravo zbog toga muškarca prilikom upoznavanja muškarca treba pogledati malo bolje. Loša frizura ili brada nije razlog za odbijanje – kosa se lako počešlja, a brada uredi.

Slavni nogometaš David Beckham na početku je bio mršavi dječarac nespretne frizure i upitnog  stila, a razvio se u pravog frajera s istančanim modnim ukusom.

Glumac Chris Pratt danas ponosno pokazuje svoje tijelo transformirano zdravom prehranom i tjelovježbom, a u jednom trenutku prije mnogo godina dosegnuo je težinu od 150 kilograma. Bio sam umoran, depresivan. Imao sam problema sa zdravljem. Debljanje je loše za vaše srce, kožu, organizam i vaš duh, priznao je glumac.

U našoj galeriji pogledajte još celebrity primjera koji dokazuju da se u svakom frajeru krije jedan mali ljepotan.

Zadovoljna.hr