U Los Angelesu

Emma Roberts pokazala svoj dom: Pogledajte unutrašnjost ove predivne kuće

Autor: Žene.ba
Emma Roberts pokazala svoj dom: Pogledajte unutrašnjost ove predivne kuće
Foto: Emma Roberts

Glumica Emma Roberts predstavila je svoj dom u Los Angelesu u intervjuu za Architectural Digest. Za razliku od mnogih domova slavnih osoba koji deluju nepristupačno, Emmin dom izgleda kao pravo mjesto za život. Kuću, u kojoj trenutno živi sa svojim sinom, kupila je 2022. godine.

Emma Roberts je za uređenje svoje kuće angažovala dizajnersku kompaniju Pierce & Ward, s kojom je već sarađivala na prethodnoj nekretnini. Prvi korak koji su preduzeli bio je promjena boje zidova. Odlučili su zameniti oštro bijelu boju kremastom kako bi uneli toplinu, dubinu i osećaj bezvremenosti u prostor.

Prema riječima dizajnerica Louise Pierce i Emily Ward, cilj je bio da kuća izgleda kao da je već tu 50 godina. "Nikada ne želimo da dom izgleda novo", istakle su za AD. U skladu s tim pristupom, zadržale su mnoge komade nameštaja koje je Roberts već imala.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Neki od njih su zadržani u izvornom stanju, dok su drugi prošli kroz renoviranje, kao što je sofa u dnevnoj sobi koju su presvukle kako bi joj dale novi život.

Uz mnogo umjetnina koje je Roberts već posijedovala, dizajneri su stvorili prostor za njene kolekcije lutaka, knjiga i vintage časopisa. Emma je otkrila da "minimalizam nije njena jača strana".

View this post on Instagram

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Dizajnerice Louisa i Emily su za AD otkrile da obnovom namještaja postižu da dom izgleda nepretenciozno dizajnirano. Poznate su po stvaranju prostora koji se mešaju boemski, srednjovijekovni moderni i rustikalni stilovi, što se jasno vidi i u kući Emme.

Emma je istakla da "nikada ne može biti previše pruga ili resa u kući", dok je pokazivala svoj dnevni boravak koji je kombinovao moderni i vintage nameštaj, uz dodatak detalja poput prugica i resica.

Takođe je pokazala dio svog doma u kojem se nalazi vintage bar, naglasivši da najviše voli poslužiti goste šampanjcem i uvijek ima spremne čaše. Zatim je predstavila svoj radni kutak, gdje se ističe polica sa lutkama, što je vjerovatno najupečatljiviji dio njenog doma.