Sofra

Imamo recept!

Zlatna kora, srce od sirupa: Basbousa - sočni kolač od griza s bademima

Italijanski desert

Kad se vanilija istopi u espressu – rađa se affogato

Recept iz prošlosti

Porodična tradicija stara 2.000 godina: Minestrone iz srca antičkog Rima

Pripremite s nama

Hrskava karamela, glatka krema i ledena jagoda - Crème brûlée na francuski način

Slojevi okusa

Samo za gurmane: Chili con carne - teletina u vatrenom zagrljaju začina

savršen za druženje uz kafu

Mirisna limun fantazija koja se topi u ustima

Osvježite se

Ako sreća ima okus, onda je to domaći sladoled od jagoda

recept

Teriyaki wok s piletinom: Egzotika na vašem tanjiru za 15 minuta

kreativan i atraktivan

Slatki zalogaj koji izgleda previše dobro da bi bio stvaran

Mekani zalogaji

Teletina u paprici, orasi i nar: Chiles en nogada - sve što proljeće traži u jelu

Osvježavajući spoj

Voćna fantazija koja miriše na ljeto: Savršen kolač za svaki dan

Donosimo recept!

Crêpes s jabukama, karamelom i cimetom: Savršena proljetna poslatica

brza priprema

Kralj turskih pita: Lahmacun - savršenstvo začina i mesa u svakom zalogaju

Pripremite još danas!

Proljeće je i ništa ne miriše tako obećavajuće kao domaće Mozart kuglice

I da, imamo recept!

Profiterole: Male delikatese punjene neodoljivom bijelom kremom

Ne oprašta greške

Beef Wellington: Kraljevski klasik u lisnatom zlatnom omotu

Vaš novi omiljeni desert

Zlatni zalogaji užitka: Mini američke pite s jagodama i vanilijom

Zlatni recept

Turski chef otkriva recept za sočnu baklavu s pistacijama i sladoledom od vanilije

jednostavna priprema

Empanade za samo nekoliko minuta: Sočni jastučići punjeni mesom i začinima

Za samo nekoliko minuta!

Mille Feuille: Hrskavi desert s kremom i jagodama za proljetne užitke